Kad narasteš, budi što želiš!

Podijeli s Linom svoje snove, osvoji nagrade i upusti se u avanture nove!

  • priča
  • račun
  • nagrade

Kako sudjelovati?

Jedi fino, jedi Lino

Uživaj u omiljenim Lino žitaricama, sačuvaj račun i upiši podatke u naznačena polja!

Ostvarivanje snova zahtjeva rast i snagu, a Lino žitarice stvorene su kako bi omogućile pravilan razvoj organizma i dale energiju za svakodnevne zadatke koji te očekuju.

svaki tjedan nagrađuje najmaštovitije sanjare RollJetom i Lino slatkim paketima!

Pogledaj sve nagrade

  • RollJet

    Odlazak u školu obavezan je ako želiš ispuniti svoje snove. Kako bi svaki tvoj odlazak u školu bio zanimljiviji i zabavniji Lino najkreativnije sanjare nagrađuje RollJetom. Što je RollJet? RollJet je kombinacija romobila, ruksaka i skateboarda koja ti pruža sve što ti treba da stigneš na vrijeme u školu, poneseš sve stvari i još uz to budeš cool!

  • Lino slatki paket

    Lino je kreativnim sanjarima spremio slatke pakete kako bi ti pomogao da jednog dana postaneš ono što želiš! Ove njupaste klopalice pune hranjivih tvari i finog okusa dat će ti svu potrebnu snagu i energiju da ispuniš svoje snove.

1x tjedno RollJet

Pokaži kreativnost

Tekstom, fotografijom ili videom ispričaj Linu što želiš biti kada narasteš!

Opiši zašto se želiš baviti određenim zanimanjem, dočaraj fotografijom svoje snove ili pokaži u videu svoje vještine!

Prijavi se

Forma za prijavu
Forma za račun

Dragi Lino, prilažem ti svoje snove u obliku...

  • Tekst

Astronaut

Lino Crunch Duo

Lino Crunch duo kao stvoren je za prave astronaute. Hrskava kombinacija vanilije i čokolade otvara vrata novih ukusnih dimenzija i svjetova. Skitanje po neistraženim planetima i zviježđima zahtjeva i izdržljivost, koju ćeš kao mali astronaut pronaći u ovim finim žitaricama.

Astronaut

Vatrogasac

Lino Crunch

Želiš li biti vatrogasac i postati pravi heroj u gašenju požara? Kako bi to mogao/mogla prvo moraš ugasiti svoju glad, a ima li boljeg načina za to od obroka s najhrskavijim čoko kuglicama?!

Vatrogasac

Pjevač

Lino Pillows

Lino Pillows krije divnu harmoniju okusa stvorenu kombinacijom hrskavih jastučića od žitarica i kremastog punjenja od Lino lade nougat. Oni svakom pravom pjevaču daju energiju potrebnu za nastupe te u kombinaciji s toplim mlijekom miluju glasnice.

Pjevač

Mađioničar

Lino Njammy

Čarobni okus Lino Njammy čokoladnih medvjedića uvući će te u magični svijet finih doručaka. Nemoj samo sanjati o čarobiranju, upusti se u ovu čokoladnu avanturu i magija će postati stvarnost!

Mađioničar